WE ARE VACATION CLOSED FROM 16/6 TO 26/6. Latest shipping will be 16/6 and first shipping 27/6. WE WISH YOU ALL A SUNNY SUMMER! 

BIKINI & TRUNK BOOKING INFORMATION

 

BIKINI MED PERSONLIGE MØDER, STARTPRIS 2600DKK
BIKINI MED PERSONLIGT DESIGNMØDE OG FITTINGS

► 1. BOOK DESIGNMØDE 2. BETAL BOOKING GEBYR

 

Step 1 - BOOKING
Du er booker et designmøde til det stævne du skal konkurrere i (HVIS der ikke er oprettet booking til dit ønskede stævne - kontakt os venligst og vi sammensætter forløbet til dig) Du kan med det samme booke dine fittings og afhentning ind også. Når du har booket dit design møde betaler du med det samme et booking gebyr på 1200DKK. OBS. Booking gebyret er bindende og dermed ingen refundering.

 

Step 2 - DESIGNMØDE OG BETALING
Designmødet er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen designe din bikini. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende på din kommende bikini og måske også gemt lidt billeder af bikinier du kan lide. Du velkommen til at smugkigge lidt på stof, sten og connectors som du kan finde i menu linjen herpå hjemmesiden.

Vi kigger sammen på stof farver/typer, sten og connetors. Vi sammensætter DIN unikke bikini.

Når bikinien er designet vil den totale kostpris udregnes og vi skal aftale hvordan du ønsker at betale det resterende af bikinien (Booking gebyret fratrækkes selvfølgelig det totale beløb) Bikinien kan betales på 2 måder:
 

1. Du betaler det resterende af bikinien ved designmødet eller på anden aftalt dato.

2. Du afdrager bikinien over et antal aftalte rater. Bikinien skal være betalt inden den udleveres.

Når betalingen er aftalt vil det aftalte nedskrives på en kontrakt som du skal underskrive. En kontrakt er nødvendig så begge parter føler sig sikre på bikini forløbet. Du bedes have læst kontrakten på forhånd: KONTRAKT
 

Step 3 - FITTING1
Næste gang vi ses vil være til første fitting. Her vil jeg have udklippet din bikini i det stof vi valgte. Jeg vil her sætte stofskabelonen på dig og tilrette efter din krop. Jeg vil mærke på dig og måske også hive lidt frem og tilbage for at mærke din muskulatur og din kropsbygning for at få det rigtige snit på trusser og top og derved ramme den rigtige størrelse. Du vil til den første fitting skulle stå i trusser og være topløs.

 

Step 4 - FITTING2 
Vi skal nu ses til fitting2. Bikinien er nu syet og vi skal prøve den på og lave de nødvendige tilrettelser og småjusteringer der skulle være. Jeg vil igen mærke på dig og få dig til at lave dine poseringer for at se bikinien sidder perfekt. Du skal være helt afklædt på denne fitting for at sikre at alt sidder som det skal.

 

Step 5 - AFHENTNING ELLER FORSENDELSE
Bikinien er nu færdig! Ved afhentning ser jeg meget gerne at bikinien prøves på, så jeg er helt sikker på at ALT er som det skal være. Du skal her være helt afklædt ved prøvning for at sikre at alt sidder som det skal. Du kan ved denne fitting/afhentning med fordel prøve og købe smykker som matcher designet. Du kan se det store udvalg i webshoppen herpå hjemmesiden.

 

Skal bikinien sendes (eksempelsvis til Fyn eller Jylland) vil bikinien sendes til den nærmeste pakkeboks med tracking. Det derfor MEGET VIGTIGT at din adresse er opdateret i systemet. Du kan altid opdatere dine oplysninger ved at logge på BOOKINGEN


Du får herefter bikinien med og vores forløb afsluttes. 

 


TRUNKS MED PERSONLIGE MØDER    1PAR 850DKK 2PAR 1400DKK
TRUNKS LAVET EFTER DIT PERSONLIGE DESIGN OG MÅL

 

Step 1 - BOOKING
Forløbet starter så snart du er booket ind. Du er booker et designmøde ind til det ønskede stævne og kan med det samme også booke afhentning ind. HVIS der ikke er oprettet booking til dit ønskede stævne - kontakt os venligst og vi sammensætter forløbet til dig)

 

Step 2 - DESIGNMØDE, MÅL OG BETALING
Designmødet/fittingen er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen gennemgå alle de farver og typer stof der kan vælges imellem. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende/farve på din trunk(s).
Når designet er på plads skal der tages mål af dig og du vil her skulle være iført underbukser (gerne sørg for at tage en løs model på der kan trækkes op mellem ballerne).

Trunken vil sendes med den fragtmetode der er valgt ved betaling.

 

Step 3 - AFHENTNING ELLER FORSENDELSE
Næste gang vi ses er til afhentning og her vil din trunk(s) være færdigsyet. Du skal her prøve dem på så vi sikre at den sidder som den skal. Du får din trunk(s) med hjem og forløbet afsluttes. 

Skal trunken sendes (eksempelsvis til Fyn eller Jylland) vil trunken sendes med den fragtmetode der er valgt ved betaling. Det derfor MEGET VIGTIGT at din adresse er opdateret i systemet. Du kan altid opdatere dine oplysninger ved at logge på BOOKINGEN

SCANDINAVIA'S NUMBER ONE STAGE WEAR SUPPLIER