DANMARK BOOKING - FLERE MULIGHEDER!


BIKINI MED PERSONLIGE MØDER
 
   STARTPRIS 2600DKK

Step 1 Forløbet starter så snart du er booket ind. Du er booket ind når du har oprettet dig i online booking og har betalt booking gebyr på 1200,-
 

Step 2 Designmødet er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen designe din bikini. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende på din kommende bikini og måske også gemt lidt billeder af bikinier du kan lide. På den måde ved jeg hvad du har i tankerne og godt kan lide.
Vi kigger sammen på stof farver, sten og connetors og sammensætter DIN unikke bikini.
Når bikinien er designet vil jeg udregne kostprisen og vi skal her se på hvordan du ønsker at betale det resterende af bikinien (Booking gebyret fratrækkes selvfølgelig totalt beløbet) Bikinien kan betales på 2 måder:

1. Du betaler det resterende af bikinien ved designmødet eller på anden aftalt dato 

2. Du delbetaler bikinien til hver d. 1 – indtil stævnet/udleveringen af bikinien finder sted. Dvs. bikinien kan afbetales og det opdeles over det antal måneder der er indtil stævnet.
 

Step 3 Næste gang vi ses vil være til første fitting. Her vil jeg have udklippet din bikini i det stof vi valgte. Jeg vil her sætte stofskabelonen på dig og tilrette efter din krop. Jeg vil mærke på dig og måske også hive lidt frem og tilbage for at mærke din muskulatur og din kropsbygning for at få det rigtige snit på trusser og bh og derved ramme den rigtige størrelse. Du vil her i den første fitting skulle stå i trusser og være topløs.

 

Step 4 Vi skal nu ses til fitting2. Bikinien er nu syet og vi skal prøve den på og lave de nødvendige tilrettelser og småjusteringer der skulle være. Jeg vil igen mærke på dig og få dig til at lave dine poseringer for at se bikinien sidder perfekt. Du skal være helt afklædt på denne fitting for at sikre at alt sidder som det skal
 

Step 5 Bikinien er nu færdig! Jeg kontakter dig så snart den er klar og vi aftaler et afhentningstidspunkt. Ved afhentning ser jeg meget gerne at bikinien prøves på, så jeg er helt sikker på at ALT er som det skal være. Du skal her være helt afklædt ved prøvning for at sikre at alt sidder som det skal. Du kan ved denne fitting/afhentning med fordel prøve og købe smykker som matcher designet. Du kan se det store udvalg i webshoppen herpå hjemmesiden.
Du får herefter bikinien med og vores forløb afsluttes. 

 

PRIS INFORMATION
Prisen starter på 2600DKK og derfra bygger vi på prisen. Total prisen afhænger af hvilken type design du ønsker. Sten, mængde sten, connectors og størrelse afgør slutprisen. Alle typer stof er med i prisen og derved ingen prisforskel. Bikinien laves efter det budget du ønsker.
I startprisen inkluderer indlæg, ekstra pose sten og en lille rejsepose til bikinien.


• En simpel bikini med mindre sten koster ca 3800DKK
• En simpel halfcover bikini koster ca 4600DKK
• En typisk fullcover bikini koster ca 5500DKK
• En typisk avanceret fullcover koster ca 6200DKK
• En typisk bodyfitness mønster bikini med mellemrum mellem stenpakningen koster ca 5700DKK
• En typisk mere avanceret bodyfitness mønster bikini pakket med sten koster ca 6700DKK
• En typisk meget avanceret bodyfitnessmønster bikini tæt pakket med sten koster ca 9200DKK

 

KØBSKONTAKT, LÆS DEN HER

 

DU ER ALTID velkommen til at kontakte os med prisforspørgsler og dit budget for at høre hvad vi kan gøre for dig og din bikini drøm!


BIKINI VIA ONLINE FORLØB     STARTPRIS 1900DKK

Step 1 Du kontakter os på CINI CREATIONS Messenger eller på email med din booking/formål og vi vil her sammen finde ud af den videre proces 

Step 2 Vi vil oprette din brugerprofil i bookingen og booke et online designmøde ind som skriftligt vil finde sted på messenger. Du kan med fordel begynde at forberede dig til vores møde ved at overveje dit budget, hvilke farver du kan lide og hvordan du ønsker designet skal se ud eller hvilken retning vi skal.

 

Step 3 På den planlagte tid for mødet vil jeg kontakte dig via messenger hvor online mødet skal finde sted og vi vil her sammen designe din bikini. Jeg vil under mødet sende dig videoer og billeder af farver, sten og connectors som kan være et match for det vi skriver om. 
Når vi har færdigdesignet din bikini vil vi booke dig ind til "personlige mål". På denne dato vil jeg sende dig en video hvor jeg demonstrerer hvordan du tager dine mål. Du vil sammen med videoen også modtage et måleskema hvor du skal indsætte dine mål og returnere dem. Målene skal sendes retur senest 2 dage efter modtagelse.

Vi vil også have en totalpris på din bikini og vi skal aftale hvordan bikinien betales - der er 2 muligheder for betaling:
1. Du betaler et gebyr på 1200DKK (gebyret er bindende og tilbagebetales ikke) og det resterende af bikinien betales senest dagen før opmåling
2. Du betaler hele bikinien med det samme

Step 4 På den aftalte dag for opmåling vil du modtage på din messenger et link til den video der viser og forklarer hvordan du tager dine mål. Målene bedes returneres senest 2 dage efter. Bikinien skal være betalt på dette tidspunkt - produktionen af bikinien startes ikke før den er fuldt betalt.
 

Step 5 Du har returneret dine mål og produktionen af bikinien vil starte med det samme. Bikinien sendes (gratis fragt) når den er færdig og til den adresse der er oplyst i bookingen. Du vil modtage din bikini 2-3 uger før din konkurrence. Bikinien kan også afhentes fysisk i Valby.

Vores online forløb aflsuttes.

 

PRIS INFORMATION
Prisen starter på 1900DKK og derfra bygger vi på prisen. Total prisen afhænger af hvilken type design du ønsker. Sten, mængde sten, connectors og størrelse afgør slutprisen. Alle typer stof er med i prisen og derved ingen prisforskel. Bikinien laves efter det budget du ønsker.
I startprisen inkluderer fri fragt med track, indlæg, ekstra pose sten og en lille rejsepose til bikinien.


• En simpel bikini med mindre sten koster ca 3200DKK
• En simpel halfcover bikini koster ca 3900DKK
• En typisk fullcover bikini koster ca 4800DKK
• En typisk avanceret fullcover koster ca 5500DKK
• En typisk bodyfitness mønster bikini med mellemrum mellem stenpakningen koster ca 5000DKK
• En typisk mere avanceret bodyfitness mønster bikini pakket med sten koster ca 6000DKK
• En typisk meget avanceret bodyfitnessmønster bikini tæt pakket med sten koster ca 8500DKK

 

DU ER ALTID velkommen til at kontakte os med prisforspørgsler og dit budget for at høre hvad vi kan gøre for dig og din bikini drøm!


 

 

 

SCANDINAVIA'S NUMBER ONE STAGE WEAR SUPPLIER