GENEREL INFORMATION OM BIKINI OG TRUNKS FORLØB

 

 

KONKURRENCE BIKINI eller TRUNKS
BOOKING TIL KONKURRENCER som IKKE er i bookingen


1.
ØNSKER du at booke din bikini eller trunks med personligt designmøde og fittings, til en konkurrence som ikke er oprettet bookingen – bedes du kontakte os på CINI CREATIONS Facebook messenger så vi kan sammensætte dit bikini eller trunk forløb til det stævne du skal deltage i.

Vi finder sammen en dato for et designmøde og vil til designmødet booke fittings ind sammen på passende datoer.


2.
 NU – skal du oprette en bookingprofil i booking systemet og det gør du ved at klikke 
HERVENLIGST informer når den er oprettet!


3.
 Når booking profilen er oprettet og designmødet booket, skal du betale et booking gebyr på 1200DKK, HVIS du er booket ind til bikini. Trunks bookinger vil afregnes ved designmødet. 
Booking gebyret er bindene og tilbagebetales ikke. Booking gebyret fratrækkes bikiniens total beløb.
 

OBS! Du kan altid logge ind på din bruger ved at logge på BOOKINGEN og indtaste din email eller mobil, hvor du kan flytte din tid, booke en manglende tid eller rette dine informationer. 


 

GENEREL INFORMATION OM BIKINI OG TRUNKS FORLØB


 

 

BIKINI FORLØB MED PERSONLIGT DESIGNMØDE OG FITTINGS

STARTPRIS 2600DKK

Step 1 - BOOKING
Du er booker et designmøde til det stævne du skal konkurrere i (HVIS der ikke er oprettet booking til dit ønskede stævne - kontakt os venligst og vi sammensætter forløbet til dig) Du kan med det samme booke dine fittings og afhentning ind også. Når du har booket dit design møde betaler du med det samme et
booking gebyr på 1200DKK. OBS. Booking gebyret er bindende og dermed ingen refundering.
JYLLAND: Er der mindre end 5 bookinger vil Jyllandsmøder rykkes til KBH på Sjælland

 

Step 2 - DESIGNMØDE & FITTING1
Designmøde & fitting1 er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen designe din bikini. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende på din kommende bikini og måske også gemt lidt billeder af bikinier du kan lide. Du velkommen til at smugkigge lidt på stof, sten og connectors som du kan finde i menu linjen herpå hjemmesiden.

Vi kigger sammen på stof farver/typer, sten og connetors. Vi sammensætter DIN unikke bikini.

Når bikinien er designet vil den totale kostpris udregnes og vi skal aftale hvordan du ønsker at betale det resterende af bikinien (Booking gebyret fratrækkes selvfølgelig det totale beløb) Bikinien kan betales på 3 måder:
 

1. Du betaler det resterende af bikinien ved designmødet eller på anden aftalt dato indenfor 30 dage.

2. Du afdrager bikinien over et antal aftalte rater (maks 3). Bikinien skal være betalt inden den udleveres.

Når betalingen er aftalt vil det aftalte nedskrives på en kontrakt som du skal underskrive. En kontrakt er nødvendig så begge parter føler sig sikre på bikini forløbet. Du bedes have læst kontrakten på forhånd: KONTRAKT

3. Du betaler bikinien via VIABILL og aftaler afdragsordning derigennem. Venligst bemærk at VIABILL er et firma vi samarbejder med og derved ikke har nogen indflydelse på aftaler eller forløb gennem dem.

 

Når bikinien er designet tager vi dine første mål. Du vil til denne fitting skulle stå i trusser og være topløs. Du skal ikke være nervøs for om bikinin vil passe, trods du er mange uger fra stævnet. Ved at mærke på dig og gennem års erfarring VIL bikinien passe til slut.

 

Step 3 - FITTING2 
Vi skal nu ses til fitting2. Bikinien er nu syet og vi skal prøve den på og lave de nødvendige tilrettelser og småjusteringer der skulle være. Jeg vil igen mærke på dig og få dig til at lave dine poseringer for at se bikinien sidder perfekt. Du skal være helt afklædt på denne fitting for at sikre at alt sidder som det skal.

 

Step 4 - AFHENTNING
Bikinien er nu færdig! Ved afhentning ser jeg meget gerne at bikinien prøves på, så jeg er helt sikker på at ALT er som det skal være. Du skal her være helt afklædt ved prøvning for at sikre at alt sidder som det skal. Du kan ved denne fitting/afhentning med fordel prøve og købe smykker som matcher designet. Du kan se det store udvalg i webshoppen herpå hjemmesiden.


Du får herefter bikinien med og vores forløb afsluttes. 

 

SCANDINAVIA'S NUMBER ONE STAGE WEAR SUPPLIER