TRUNK FORLØB

 

TRUNKS MED PERSONLIGE MØDER    1PAR 850DKK 2PAR 1400DKK
 

Step 1 Forløbet starter så snart du er booket ind. Du er booket ind når du har oprettet dig i online bookingen
 

Step 2 Designmødet/fittingen er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen gennemgå alle de farver og typer stof der kan vælges imellem. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende/farve på din trunk(s).
Når designet er på plads skal der tages mål af dig og du vil her skulle være iført underbukser (gerne sørg for at tage en løs model på der kan trækkes op mellem ballerne). Når målene er taget aftaler vi afhentning/afsendelse og trunks betales.

 

OBS. Jylland forløb vil ikke have step 3. Trunks vil sendes som brev med posten uden tracking.


 

Step 3 Næste gang vi ses er til afhentning og her vil din trunk(s) være færdigsyet. Du skal her prøve dem på så vi sikrer at den sidder som den skal. Du får din trunk(s) med hjem og forløbet afsluttes. 


TRUNKS VIA ONLINE FORLØB    1PAR 750DKK 2PAR 1300DKK

Step 1 Du kontakter os på CINI CREATIONS Messenger eller på email med din booking/formål og vi vil her sammen finde ud af den videre proces 

Step 2 Vi vil oprette din brugerprofil i bookingen og booke et online designmøde ind som skriftligt vil finde sted på messenger. Du kan med fordel begynde at forberede dig til vores møde ved at overveje hvilke farver du kan lide.

 

Step 3 På den planlagte tid for mødet vil jeg kontakte dig via messenger hvor online mødet skal finde sted og vi vil her sammen designe dine trunks. Jeg vil under mødet sende dig videoer og billeder af farver og stoftyper.
Når vi har færdigdesignet din trunk(s) vil vi booke dig ind til "personlige mål". På denne dato vil jeg sende dig en video hvor jeg demonstrerer hvordan du tager dine mål. Du vil sammen med videoen også modtage et måleskema hvor du skal indsætte dine mål og returnere dem. Målene skal sendes retur senest 2 dage efter modtagelse.
Du vil efter designmødet modtage din faktura på dine trunk(s)

Step 4 På den aftalte dag for opmåling vil du modtage på din messenger et link til den video der viser og forklarer hvordan du tager dine mål. Målene bedes returneres senest 2 dage efter. Trunen skal være betalt på dette tidspunkt - produktionen af trunken startes ikke før den er betalt.
 

Step 5 Du har returneret dine mål og produktionen af trunken vil starte med det samme. Trunken sendes når den er færdig og til den adresse der er oplyst i bookingen. Du vil modtage din trunk(s) efter aftale til din konkurrence. Forsendelse er IKKE inkluderet i prisen

Vores online forløb aflsuttes

SCANDINAVIA'S NUMBER ONE STAGE WEAR SUPPLIER