TRUNKS TIL DE STORE DRENGE

TRUNKS PRISER:    

BB TRUNK 850DKK / 2 PAR 1400DKK 
CBB TRUNK 850DKK / 2 PAR 1400DKK
CLASSIC PHYSIQUE 950DKK 

 

TRUNKS LAVET EFTER DIT PERSONLIGE DESIGN OG MÅL
Step 1 - BOOKING
Forløbet starter så snart du er booket ind. Du er booker et designmøde ind til det ønskede stævne og kan med det samme også booke afhentning ind. HVIS der ikke er oprettet booking til dit ønskede stævne - kontakt os venligst og vi sammensætter forløbet til dig)

 

 

 

Step 2 - DESIGNMØDE, MÅL OG BETALING
Designmødet/fittingen er første gang vi skal ses. Her vil vi sammen gennemgå alle de farver og typer stof der kan vælges imellem. Du har forinden mødet forberedt lidt tanker omkring udseende/farve på din trunk(s).
Når designet er på plads skal der tages mål af dig og du vil her skulle være iført underbukser (gerne sørg for at tage en løs model på der kan trækkes op mellem ballerne).

 

Trunken vil sendes med den fragtmetode der er valgt ved betaling.
JYLLAND: Er der mindre end 5 bookinger vil Jyllandsmøder rykkes til KBH på Sjælland eller køres online

 

 

 

Step 3 - AFHENTNING ELLER FORSENDELSE
Næste gang vi ses er til afhentning og her vil din trunk(s) være færdigsyet. Du skal her prøve dem på så vi sikre at den sidder som den skal. Du får din trunk(s) med hjem og forløbet afsluttes. 

Skal trunken sendes (eksempelsvis til Fyn eller Jylland) vil trunken sendes med den fragtmetode der er valgt ved betaling. Det derfor MEGET VIGTIGT at din adresse er opdateret i systemet. Du kan altid opdatere dine oplysninger ved at logge på BOOKINGEN

SCANDINAVIA'S NUMBER ONE STAGE WEAR SUPPLIER